Qui som

El tàndem format pels arquitectes Eva Mas i Gerard Pi, ambdós graduats a Barcelona, constitueix un equip professional fructífer i ple de projectes interessants i impecables en la seva realització.

GERARD PI I COMPAÑÓ
Arquitecte fundador d’Arquengi.
Neix a Girona a l’abril del 1979. Es gradua a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB, UPC) al 2004. Entre 2004 i 2012 col·labora com a freelance en projectes i estudis d’arquitectura, sobretot en obra nova i rehabilitacions. Amb experiència en desenvolupament de projectes i direccions d’obra, també és membre de l’AAEPFC (Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials i Forenses de Catalunya). Diploma en Valoracions Inmobiliàries i Urbanístiques i expert en Patologies de la Construcció, amb títols d’Especialització en Valoracions Urbanístiques i d’Especialització en Lesions en l’Edificació expedits per la Universitat Pompeu Fabra.
EVA MAS MARTÍN
Arquitecta fundadora d’Arquengi.
Neix a Mollet del Vallès al març del 1980. Es gradua a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB, UPC) al 2004. Entre 2001 i 2012 col·labora com a freelance en projectes i estudis d’arquitectura (com ara MSA+A (Martínez/Sisternas arquitectes i Associats) entre 2001 i 2004). Entre el 2006 i 2013 realitza diversos cursos sobre Valoracions Immobiliàries i des del 2006 és taxadora externa de TINSA. Al 2013 realitza el Post Grau de “Salut i Harmonia de l’habitat” a l’Escola Sert. Amb experiència contrastada, s’encarrega sobretot del disseny, desenvolupament i redacció de projectes.